Is een elektrische kachel interessant voor u? - De Boer

De temperatuur daalt, de energierekening loopt op

U en zoekt naar goedkopere alternatieven om de winter behaaglijk door te komen
15 November 2022

De temperatuur daalt, de energierekening loopt op

De winter is in aantocht, u bereidt zich voor en zoekt naar goedkopere alternatieven om de winter behaaglijk door te komen zonder dat u druk hoeft te maken over een torenhoge energierekening.

Wat kunt u doen om de energierekening zo laag mogelijk te houden?

De stijgende gasprijzen maken het steeds interessanter om (deels) over te stappen op een alternatieve warmtebron. De mogelijkheden om uw ruimtes op een alternatieve wijze te verwarmen worden gelukkig steeds groter. Uw woning, kantoor of andere werkruimte verwarmen door middel van een elektrische kachel is één van die mogelijkheden.

De elektrische kachels van BRASQ bieden uitkomst deze winter!

BRASQ is een Nederlands merk welke kwalitatief hoogwaardige kachels produceert. De kachels kunnen heel eenvoudig ingesteld worden met een regelbare thermostaat en beschikken over een 24-uurs timer. Zo stapt u nooit meer een koude ruimte binnen!

Energiezuinig en kostenbesparend

Zodra u de gewenste temperatuur heeft ingesteld op uw elektrische BRASQ kachel houdt de ingebouwde thermostaat de kachel energiezuinig op temperatuur. De daadwerkelijke temperatuur wordt constant gecontroleerd door de kachel en zodra de door u ingestelde warmtegraad bereikt is, reduceert de BRASQ kachel energie-efficiënt het vermogen en houdt deze temperatuur energiezuinig aan. Zo doet de elektrische kachel dus alleen zijn werk wanneer dat ook echt nodig is en gaat er geen energie verloren.

BRASQ en veiligheid

BRASQ zet veiligheid voorop met haar elektrische kachels. De kachels beschikken namelijk over meerdere veiligheidssensoren. Zo geven de kachels een waarschuwing om oververhitting te voorkomen aan en slaan ze af wanneer ze bijvoorbeeld per ongeluk afgedekt worden.

Bestel uw BRASQ bij de Boer Vrachtbescherming tijdens de winteractie!

De Boer Vrachtbescherming heeft groots ingekocht en laat u profiteren van scherpe prijzen tijdens de winteractie! Wij bieden twee modellen aan; de CH100 Convector Kachel en de CH200 Smart Wi-Fi Convector Kachel. Beide elektrische kachels hebben een maximaal wattage van 2000W. De elektrische kachels verwarmen snel en geruisloos en beschikken over een turbo-functie waarmee u uw ruimtes (max. 20 m2) binnen een mum van tijd verwarmt! Dit is dé uitkomst om de hoge energiekosten van dit moment te drukken. Zo kunt u de centrale verwarming nog even uitzetten of deze één of meerdere graden lager zetten!

BRASQ CH100 Convector Kachel - de Boer Vrachtbescherming

De CH100 is een compacte elektrische kachel en heeft een afmeting van 53.5 x 19,6 x 38.5 cm (lxbxh). Deze kachel is met zijn 2,5 KG een lichtgewicht te noemen en is daardoor makkelijk en veilig te verplaatsen. De CH100 is in te stellen in 3 vermogensstanden en heeft een traploze thermostaat. U kunt de kachel bedienen middels de draaiknop en schakelaars. Deze vindt u aan de zijkant van de elektrische kachel.

Specificaties:

- 3 warmte instellingen en een wattage van 750W / 1250W / 2000W
- Verwarmt snel en geruisloos een ruimte tot maximaal 20m2
- Met turbo functie voor nog snellere werking
- Regelbare thermostaat en een 24-uurs timer
- Beveiliging tegen oververhitting
- Zeer eenvoudige bediening en mooi design
- Afmetingen 53.5x19,6x38.5cm
- Mogelijkheid tot wandmontage

*Levering: medio december

BRASQ CH200 Smart Convector Kachel - de Boer Vrachtbescherming

De CH200 is een 'slimme' kachel en is via Wi-Fi en een te downloaden app eenvoudig en op afstand te bedienen.

U kunt deze kachel tevens bedienen via bijvoorbeeld “Voice Control”. De kachel is compatibel met Google Home en Amazon Alexa. U kunt de kachel met deze smart functie aan en uit zetten, een graadje hoger of lager zetten en het is zelfs mogelijk om een aan/uit timer in te stellen wat maakt dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Deze compacte elektrische kachel heeft een afmeting van 92 x 24 x 43 cm (lxbxh) en weegt slechts 7,4 kg. Dit maakt de kachel makkelijk en veilig verplaatsbaar. U kunt deze kachel tevens aan de muur bevestigen. Het unieke design van gehard glas en LED verlichting maakt het een eyecatcher in elke ruimte.

Specificaties:

- 2 warmte instellingen en een wattage van 1000W/2000W
- Verwarmt snel en geruisloos een ruimte tot maximaal 20m2
- Met turbo functie voor nog snellere werking
- Zeer eenvoudige bediening middels touchscreen
- Mooi design van gehard glas met LED verlichting
- Een regelbare thermostaat, afstandsbediening en een week-timer
- Bevat meerdere veiligheidssensoren, o.a. t.b.v. de stabiliteit en het voorkomen van oververhitting
- Afmetingen 92 x 24 x 43 cm
- Mogelijkheid tot wandmontage
- IP Waterproof waarde: IP24
- Connectie via Wi-Fi functie

*Levering: medio december

Bent u overtuigd van de voordelen van deze elektrische BRASQ kachels? Bestel uw exemplaar dan gemakkelijk online, of kom langs op onze locatie aan de Tinnegieter 40 te Stadskanaal!