Bezorging en vezending - De Boer Vrachtbescherming B.V.

Bezorging en vezending


Bezorgen (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd)

Wanneer u een bestelling voor 15:00 uur plaatst, zullen wij ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat uw bestelling de dezelfde dag nog wordt verstuurd, mits dit artikel op voorraad is. Mocht er onverwachts een artikel niet voorradig zijn, nemen wij direct contact met u op. Is de bestelling na 15:00 uur geplaatst dan wordt uw bestelling de volgende werkdag verzonden.

Wilt u weten hoe uw bestelling wordt verzonden, neem dan contact op via verkoop@hodi.nl of met 0318-546500.

  • Let op: bij het plaatsen van je bestelling in het weekend gelden andere levertijden. Indien je bestelling na vrijdagmiddag 15:00 geplaatst is, wordt deze maandag verzonden en dinsdag geleverd.
  • Let op: Indien u gebruikt maakt van de betaalwijze bankoverschrijving wordt de bestelling pas verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. Dit kan 1 werkdag langer duren.

Verzendkosten
Webshopbestellingen worden franco geleverd vanaf € 250,- binnen Nederland. Bij bestellingen kleiner dan € 250,- berekenen wij € 5,95 aan verzendkosten door binnen Nederland en € 9,95 voor België.

Voor zendingen die niet via de webshop worden besteld wordt een afwijkend bedrag aan verzendkosten berekend: € 35,00 voor leveringen binnen Nederland.

Pakketdienst of andere vervoerder
Bestellingen die worden verzonden vanuit onze eigen magazijn zijn online te volgen met een Track&Trace-code.

Verzendingen buiten ons magazijn worden verzonden door een andere vervoerder. Deze bieden niet de mogelijkheid om de status van uw bestelling online te volgen. Deze is wel te allen tijde op te vragen via verkoop@hodi.nl of 0318-546500. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren zodat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden voor een nalevering. Vraag dus voor de zekerheid de status van de bestelling bij ons op.

Bestellingen met artikelen uit verschillende magazijnen
Het kan voorkomen dat uw bestelde artikelen vanuit verschillende magazijnen worden verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat ze op verschillende tijdstippen (kan zelfs op verschillende werkdagen) worden bezorgd. Wij zullen u hier te allen tijde persoonlijk over informeren per e-mail.

Speciale afleverafspraak
Wilt u een speciale afleverafspraak maken of laten bezorgen buiten Nederland en België? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de prijzen en de voorwaarden.