Betalen - De Boer Vrachtbescherming B.V.

Betalen


Veilig en in een vertrouwde omgeving betalen bij de Boer Vrachtbescherming B.V. kan op de onderstaande manieren:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bankcontact / Mister Cash
  • Vooruitbetalen via een bankoverschrijving (IBAN)

Betalen met iDEAL
Betalen met iDEAL (internetbankieren) is de meeste bekende, veilige en de meest makkelijke manier om te betalen via internet. Betalen met iDEAL is gratis.

Betalen met Bankcontact/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten is het mogelijk om te betalen met Bankcontact/Mister Cash. Het is een betrouwbare, veilige en eenvoudige manier van betalen. Betalen met Bankcontact/Mister Cash is

Betalen met PayPal
Betalen met PayPal is makkelijk en eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een e-mailadres en wachtwoord. Een pasje is hiermee verleden tijd. PayPal is één van de grootste online betalingsproviders en functioneert als een bank tussen de webshop en koper.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving
Bij betalen per vooruitbetaling via een bankoverschrijving dient u zelf het openstaande bedrag over te maken. Het kan dan één tot twee werkdagen duren alvorens wij de bestelling versturen. Deze wordt uiteraard pas verstuurd na succesvolle ontvangst van uw overschrijving. Vooruitbetalen per bankoverschrijving is veilig en gratis.

Wilt u toch op een andere manier betalen, neem dan gerust contact met ons op (0599-651647 of stuur een mail naar webshop@vrachtbescherming.nl)!