Wikkelfolie kopen? | De Boer Vrachtbescherming B.V.
Foto van Handwikkelfolie voorgetrokken transparant 8 my x 43 cm x 600 mtr.

Handwikkelfolie voorgetrokken transparant 8 my x 43 cm x 600 mtr.

per rol

€ 9,40 € 11,37 incl. BTW

  • Levering 1-2 werkdagen
  • Meer dan 100 jaar ervaring!
  • Specialist in verhuisdekens en beschermhoezen
  • Gratis verzending binnen NL vanaf € 200,-

Grotere of andere aantallen bestellen?

Wilt u een offerte voor een grotere of andere afnamehoeveelheid dan aangegeven?
Vraagt u hier meteen de vrijblijvende prijsopgave aan:
webshop@vrachtbescherming.nl

Of bel: 0599-651647


Handwikkelfolie voorgetrokken transparant 8 my x 43 cm x 600 mtr. omschrijving

Gebruik handwikkelfolie voor palletstabilisering en bescherming van producten tegen beschadiging en andere invloeden van buitenaf tijdens transport of opslag.

Andere benamingen voor wikkelfolie zijn:

stretchfolie, stretch folie, rekfolie, manuele rekfolie, palletfolie, palletwikkelfolie, rekwikkelfolie, handwrapping film, wrappingfilm, wrapfolie, palletwrap, handrekwikkelfolie.

Voorgetrokken of pre-stretched wikkelfolie
In eerste instantie zou je denken dat een pallet minder stevig lijkt gezekerd maar niets is minder waar: pre-stretched folie is juist steviger omdat het niet meerekt tijdens beweging van de pallet in de vrachtwagen of ander transport; de maximale rek is immers al bereikt!. Het palletgewicht speelt daarbij geen rol van betekenis. Standaardfolie zal in de truck juist meegeven en oprekken bij het bewegen van de pallet tijdens het optrekken en remmen.

Pre-stretched of voorgetrokken folie op handrollen zijn veel lichter in gewicht dan standaard-wikkelfolie en daarnaast hoeft de gebruiker minder kracht uit oefenen op de folie bij het handmatig omwikkelen van de pallet. Dit is dus een duidelijk voordeel voor de magazijnmedewerker. Hij hoeft daarbij minder rondjes om de pallet heen te lopen. Minder tijd én minder arbeid dus.

Dan is er nog het milieuvoordeel die boven aan de agenda van menig bedrijf staat. Het gebruik van pre-stretched folie kan bij goed gebruik een foliebesparing opleveren tot 60% in vergelijking met de standaard-folie. Minder verpakking = minder afval!

En dan natuurlijk de kosten: hoewel pre-stretched wikkelfolie per meter duurder is dan standaardfolie van dezelfde dikte is de winst te vinden in het zuinige verbruik en het gegeven dat een dunnere folie gebruikt kan worden.

Handwikkelfolie voorgetrokken transparant 8 my x 43 cm x 600 mtr. specificaties
Artikelnummer
3409
EAN nummer
6011413861854
Hoofdcategorie
Folie
Subcategorie
Handwikkelfolie
Dikte
8 micron
Kleur
transparant
Aantal per verpakking
6 rollen