Bezorgen of Ophalen - De Boer Vrachtbescherming B.V.

Bezorgen of Ophalen


Bezorgen of ophalen

Bij het afronden van uw bestelling heeft u twee keuzes:

  • Bezorgen (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd). Uiteraard geldt dit voor voorraadartikelen.
  • Ophalen (bij voorraadartikelen de volgende werkdag, Tinnegieter 40 te Stadskanaal). Anders wordt u hier apart over geïnformeerd.

Bezorgen (op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd)
Wij versturen onze pakketten met GLS. Mocht de omvang van een bestelling groter zijn dan de maximale richtlijnen van GLS, zal een andere vervoerder het transport uitvoeren. Wilt u weten hoe uw bestelling wordt verzonden, neem dan contact op via webshop@vrachtbescherming.nl of met 0599-651647.

Verzendkosten
Webshopbestellingen worden franco geleverd vanaf € 200,- excl. BTW binnen Nederland en België. Bij bestellingen kleiner dan € 200,- excl. BTW berekenen wij € 12,50,- binnen Nederland en België.

Voor bepaalde volumineuze zendingen wordt een afwijkend bedrag aan verzendkosten berekend, namelijk: € 40,00 excl. BTW bij levering binnen Nederland en België. Deze afwijkende verzendkosten vermelden wij bij de producten en in de winkelwagen zodat u derhalve niet voor verrassingen komt te staan.

Pakketdienst of andere vervoerder
Kleine bestellingen (pakketten) zullen worden verstuurd met de pakketdienst van GLS en zijn altijd online te volgen met een Track&Trace-code.

Deze ontvangt u altijd per e-mail. Is er niemand aanwezig? Geen ramp, GLS zal u informeren of het pakket elders is afgeleverd. Tevens kunt u een nieuwe afspraak maken voor de bezorging van uw pakket. Geeft u niks door, zal GLS de volgende werkdag nog een afleverpoging wagen.

Grotere pakketten en pallettransport worden verzonden door een andere vervoerder. Deze bieden niet de mogelijkheid om de status van uw bestelling online te volgen. Deze is wel te allen tijde op te vragen via webshop@vrachtbescherming.nl of 0599-651647. Het is belangrijk dat er iemand aanwezig is op het moment van leveren zodat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden voor een nalevering. Vraag dus voor de zekerheid de status van de bestelling bij ons op.

Bestellingen met artikelen uit verschillende magazijnen
Het kan voorkomen dat uw bestelde artikelen vanuit verschillende magazijnen worden verstuurd. Dit heeft tot gevolg dat ze op verschillende tijdstippen (kan zelfs op verschillende werkdagen) worden bezorgd. Wij zullen u hier te allen tijde persoonlijk over informeren per e-mail.

Speciale afleverafspraak
Wilt u een speciale afleverafspraak maken of laten bezorgen buiten Nederland en België? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de prijzen en de voorwaarden.

Ophalen in Stadskanaal
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelde artikelen in Stadskanaal af te halen.

In de meeste gevallen kunt u de volgende werkdag na 15:00 uur uw bestelling komen ophalen. Voordat uw bestelling klaarstaat ontvangt u van ons altijd een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat u niet voor niets komt!
Let op: wij bieden geen garantie dat dit altijd kan. Dit gaat om voorraadproducten of producten die wij de werkdag na bestelling kunnen ontvangen in onze magazijn.

Alles akkoord? Wij ontvangen u graag op ons adres, Tinnegieter 40 te Stadskanaal.