Droogmiddelen

Artikelnummer: 790
Afbeelding van DroogmiddelenAfbeelding van Droogmiddelen

  Omschrijving

  Hygro-Bag

  Hygro-Bag is een droogmiddel speciaal ontwikkeld voor gebruik in containers. Het product is samengesteld uit geactiveerde klei en calciumchloride. Deze combinatie garandeert een langdurige vochtopname tijdens transport, zelfs onder extreme omstandigheden. Voor een gespreide vochtopname laat Hygro-Bag zich gemakkelijk verdelen in het transportmiddel.

  Hygro-Bag is opgebouwd uit natuurlijke stoffen en is onschadelijk voor mens en natuur. Omdat Hygro-Bag beschikt over een maximale vochtopnamecapaciteit van 60%, is het product uiterst geschikt voor vochtgevoelige producten. De hygroscopische eigenschappen zijn zodanig dat schade door vocht vrijwel wordt uitgesloten.

  Seadry

  Seadry container dessicants zijn vrij van DMF-Demethylfumarat en het optimale droogmiddel voor vervoer per container. Seadry container desiccants voorkomen 'container-regen' en zorgen voor een vochtvrij vervoer over zee.  Container droogmiddel welke uit een mengsel van calciumchloride en een bindmiddel bestaat. Het droogmiddel met de grootste opname capaciteit in zijn soort is de Seadry.

  Seadry container droogmiddel is speciaal ontworpen voor transport per container over zee en over land en is DMF vrij. Seadry container droogmiddelen hebben een extreem hoog vochtopname gehalte. Snel en eenvoudig tussen uw lading te leggen, vast te plakken met een glue dot op uw lading, of eenvoudig op te hangen als een vertikale strip of een horizontale Pole. Seadry container ontvochtigers zijn verkrijgbaar vanaf 125 gram tot 1.500 gram.

  Seadry voorkomt gisting, schimmelvorming bij voedingswaren, corrosie van metalen, losrakende labels of b.v. vochtige kartonnen dozen.


  Master Dry

  Master Dry bestaat voor 92% uit geactiveerde klei en voor 8% uit Zout.
  Voor opslag en verzenden van grotere zendingen met een zeer hoog vochtopname gehalte.

  Voor gebruik bij transport over zee, over land, door de lucht en tijdens opslag en een werkingsduur tot wel 3 maanden. Master Dry kan tot 60% van z’n eigen gewicht aan vocht opnemen en is milieu-acceptabel. Alle Master Dry producten zijn 100% vrij van Dimethyl Fumerate (DMF). Master Dry is een bewezen product tot het verhinderen van condens in opslagcontainers of 'container-regen' in zee-containers.