Pallet opzetranden HT 80x120x20 cm

Artikelnummer: 2193
Pallet opzetranden HT 80x120x20 cm

Pallet opzetranden HT 80x120x20 cm

  • Hoogte: 20 cm
  • Kwaliteit: Nieuw ht
  • Subcategorie: Opzetranden
  • Breedte: 80 cm
  • Lengte: 120 cm

Omschrijving

Houten palletranden zijn ideaal om goederen los op een pallet te leggen bijvoorbeeld in een magazijn stelling. Omdat de randen opvouwbaar zijn nemen de randen niet veel ruimte in beslag in het magazijn als deze niet gebruikt worden. De randen zijn geschikt voor op een Europallet van 80 x 120 cm. De randen zijn onderling goed stapelbaar. Met de palletranden maakt u van een pallet eenvoudig een kist of een box, waarin uw goederen of producten veilig verpakt zijn tijdens transport en opslag.

HEAT TREATMENT
Gefumigeerde palletranden zijn dusdanig behandeld dat al het ongedierte is uitgeroeid. Deze behandeling noemt men 'heat treatment'.

Steeds meer landen stellen bij invoer van houten verpakkingen verplicht dat aan de eisen van ISPM 15 wordt voldaan. Voor grensoverschrijdend verkeer binnen de Europese Unie (inclusief Zwitserland) is ISPM 15 niet van toepassing. Voor landen die geen lid zijn van de EU geldt dat het verpakkingshout en stuwhout aan de eisen conform ISPM 15 moet voldoen om geïmporteerd te kunnen worden in een van de EU-landen.